Bilgilendirme

CCTV Sistemleri

Güvenlik Kamera Sistemleri

Hırsızlık, dolandırıcılık iddiaları ve hasar işletmelerin her yıl milyonlarca lira kaybetmesine neden olan risklerden biridir. Bu kayıplardan ister çalışanlar ister üçüncü kişiler sorumlu olsun, Güvenlik Kamera Sistemleri ile işinizi koruyabilir, hırsızlık ve hasarı caydırabilir ve bir olay durumunda elinizde kanıt bulundurabilirsiniz. Yeni nesil akıllı kameraların yanı sıra yazılım tabanlı uygulamalar ile donatılmış kapsamlı ticari güvenlik sistemleri sayesinde işletmenizi, varlıklarınızı, çalışanlarınızı ve çok daha fazlasını proaktif bir şekilde koruyabilirsiniz.

 

Kamera Sistemleri

Araştırmalara göre suçlular savunmasız görünen işletmeleri hedef alma eğilimi göstermektedir. Bir güvenlik sistemine sahip olarak, şirketinizin görünürdeki güvenlik açıklarını azaltabilir. Bu sayede potansiyel olarak işletmenize karşı yapılacak hırsızlık eylemlerini caydırabilirsiniz. Suçluların yakalanma olasılıkları daha yüksek olduğunda, bir işletmeye veya araca zarar verme olasılıkları daha düşüktür. İşletmeler için Kamera Sistemleri ile desteklenmiş kapsamlı bir Elektronik Güvenlik Sistemine sahip olmak, hileli veya meşru tüm sorunların tanımlanması ve kanıtlanması gibi eşsiz faydalar sunar. Meydana gelen tüm suçların hızlı ve etkili bir şekilde çözüleceği bir ortam yaratır. Güvenlik Kamerası Sistemiyle kanıtları doğrulayabilir veya çürütebilir, işletmenizin gerçekte meydana gelmeyen olaylardan sorumlu tutulmasını önleyebilirsiniz. Ayrıca, işletmenizde Güvenlik Kamerası Sistemi varsa, çalışanlarınızın saldırı ve diğer tehlikelerden korunma olasılığı daha yüksektir. Bu tür suçların bir güvenlik sistemi ve güvenlik kameraları tarafından izlenen işletmelerde meydana gelme olasılığı daha düşüktür.

Güvenlik Kamerası Sistemleri sayesinde kendilerini daha güvende hisseden çalışanlar fiziksel, duygusal ve psikolojik sağlıklarına yönelik potansiyel tehditler karşısında daha az dikkatleri dağıldığından daha üretken olma eğilimindedir. Ayrıca Kamera Sistemleri, çalışanların etkili bir şekilde takibini sağlayarak mesai saatleri içinde maksimum performans ile çalışmaya motive eder. Mülkiyet veya bilgi hırsızlığı, bir işletmeye ve onun işlevselliğine ciddi zararlar verebilir. Güvenlik Kameraları ve diğer Elektronik Güvenlik Sistemleri sayesinde çalışanların, müşterilerin ve üçüncü şahısların hırsızlığa maruz kalması daha az olasıdır. Herhangi bir riskin gerçekleşmesi durumunda ise sorunun giderilmesine dair kararlı önlemler almak çok daha kolaydır.

IP Kamera Sistemleri

Geçmişin kapalı devre sistemlerine kıyasla yeni nesil IP kamera sistemleri, üstün görüntü kalitesi, uzaktan bağlantı ve yönetim avantajı sayesinde işletmenizin tüm güvenlik unsurlarını dilediğiniz yerden yönetebilmenize olanak tanır. Dahası, eski teknolojilerle mümkün olmayan gömülü analitik gibi gelişmiş işlevler, her sektöre uyarlanabilen çözümler sunar. Geniş donanım seçeneği, yüksek çözünürlük avantajı ve analitikler gibi çeşitli yazılım tabanlı uygulamalar, herhangi bir olayı gözden kaçırmamanız için tam kapsamlı bir sistem sunar. Güvenlik sistemlerinin yetenekleri sadece kameralarla sınırlı değildir. Yangın alarm sistemleri, bariyer ve turnike sistemleri ya da seslendirme ve anons sistemleri gibi uygulamalar gelişmiş entegrasyonlarla tek bir panelden yönetilebilir. Sağlam, iyi tasarlanmış ve uygulanmış gözetim ve HD kamera sistemleri, olayların insanlara ve mülke zarar vermeden önce tırmanmasını önlemeye yardımcı olacak proaktif analiz, adli soruşturmalar için doğru veriler ve tek bir yönetim platformu sağlamak için diğer fiziksel güvenlik sistemleriyle entegrasyon gibi önemli yeteneklere sahiptir. İyi bir iş güvenliği sistemi, çevre ihlal edildiğinde veya olağandışı bir etkinlik algılandığında yetkili olarak atayacağınız kişileri mesajlarla veya otomatik telefon görüşmeleriyle anında uyarabilir. Anında müdahale herhangi bir suçlunun hızla tespit edilip adalete teslim edilmesini sağlamak için eşsiz kanıtlar sağlayabilir.

Siz de güvenliğinizi “Yeni Nesil IP Kamera Sistemleri ile Tek Noktadan Yönetin”.

 

HD Kamera Sistemleri

Bütçe hemen hemen her kuruluşta belirleyici bir faktördür ve kapsamlı bir güvenlik kamera sistemine harcama yapmak, ilk yatırım maliyeti açısından yüksek maliyetli gibi görünebilir. Bununla birlikte en yeni güvenlik sistemleri küçük ya da büyük tüm ticari ortamlar için ölçeklenebilir çözümler sunar. Ölçeklenebilir yapı, gözetim ve güvenlik önceliklerine göre küçük bir başlangıç yapmaya, başlangıçtaki mali yükü sınırlandırmaya ve ilk sermaye yatırımını amorti etmek için daha fazla zamana sahip olmaya olanak tanır. Yatırım maliyetleri açısından sistemin sunduğu sigorta, hırsızlık, kayıplar ve hasardan kaynaklanan kayıpları önlemek toplam maliyetlerinizi büyük ölçüde azaltabilir. Sigorta oranları öncelikle riske göre belirlenir. İşletmenizin ihtiyaçlarına göre özel olarak projelendirilmiş bir güvenlik sistemine sahip olarak, kayıp olasılığını ve dolayısıyla sigorta primleri açısından risklerinizi azaltabilirsiniz.

Ölçeklenebilir HD Kamera Sistemleriyle Güvenlik Bütçenizi Optimize Edin!

Güvenlik Kamera Sistemleri İstanbul

Yıllara dayanan tecrübemiz ve profesyonel kadromuzla hem Güvenlik Kamera Sistemleri hem de diğer tüm Elektronik Güvenlik Sistemleri konusunda İstanbul başta olmak üzere birçok noktada sizlere profesyonel hizmetler sunuyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir